GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Ekim 2024 Salı 11:22

Narlıdere'de parklarda temizlik seferberliği

Narlıdere Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış mevsimi öncesinde ilçe genelindeki park ve bahçelerde temizlik ve bakım çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Narlıdere’de parklar kış mevsimine hazırlanıyor. Narlıdere Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış mevsimi öncesi parklarda temizlik seferberliğini sürdürüyor. Narlıdere’nin dört bir yanında yapılan çalışmalarda park ve bahçe alanlarında genel temizliğin yanı sıra budama, çim biçme, bitki sökümü ve dikimi faaliyetleri gerçekleştiriliyor. 
KIŞ MEVSİMİNE HAZIRLANIYOR
Belediye ekiplerinin, ilçe genelindeki park ve bahçelerin daha temiz ve bakımlı olması için büyük bir titizlikle yürüttüğü çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Kış mevsimi öncesinde çalışmaların tüm mahallelerde tamamlanması hedefleniyor.
 “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
Daha temiz ve yaşanılabilir bir Narlıdere için çalıştıklarını kaydeden Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Yeşil alanlarımızın kıymetini biliyoruz. Park ve bahçelerimizin daha temiz ve bakımlı olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve gelmeden önce söz verdiğimiz gibi komşularımız için daha yaşanılabilir bir Narlıdere yaratma hedefimiz doğrultusunda azimle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.