GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Nisan 2023 Perşembe 14:35

Millet İttifakı'nın İzmir il başkanları buluştu

Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin temsilcileri, DEVA Partisi ev sahipliğinde bir araya geldi. Görüşmede, 14 Mayıs'taki seçim öncesi seçim güvenliği konusunu ele alındı. 

SONKALEİZMİR-CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Eski Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı ve Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için ayrılan Seda Kaya Ösen'in ev sahipliğinde bir araya geldi.



"SANDIKLAR VE OYUNUZ GÜVENDE"

Başkanlar 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi seçim güvenliği konusunu ele aldı. CHP'li Aslanoğlu, görüşmeyle ilgili "Millet İttifakı ortaklarımızın İzmir İl Başkanları ile DEVA Partisi’nde bir araya gelerek seçim güvenliği hakkındaki çalışmalarımızı tekrar değerlendirdik. Sandıklar ve oyunuz güvende" açıklamasını yaptı.

SEDA KAYA ÖSEN'DEN TEŞEKKÜR

Seda Kaya Ösen ise "CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, DP İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, Saadet Partisi Eski İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran'ı il başkanlığımızda ağırladık. Yaklaşan seçimleri ve seçim güvenliğini istişare ettiğimiz görüşmemize katılan başkanlarımıza, nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederiz" dedi.