GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Aralık 2021 Perşembe 11:26

Merhum Selim Yaşar'ın hesabından dikkat çeken paylaşım: "YATACAK YERİNİZ YOK"

İş görüşmesi için gittiği Dubai'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar'ın sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda, "Yaşar ailesi çok iyisiniz. Ölmüş adama borç yazıp faiz uygulandınız. Ya yuh size! Konuşmayan zavallı adama… Yatacak yeriniz yok!" denildi.

SONKALEİZMİR-Dubai'de koronavirüs nedeniyle yaklaşık 4 ay önce yaşamını yitiren Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda dikkat çeken ifadeler yer aldı. Yaşar'ın eşi Yasemin Yaşar tarafından yapıldığı iddia edilen paylaşımda, "Yaşar ailesi çok iyisiniz. Ölmüş adama borç yazıp faiz uygulandınız. Ya yuh size! Konuşmayan zavallı adama… Yatacak yeriniz yok! Kocamın hakkını yediniz. Aldıklarınızı vereceksiniz paçavra gibi… Kültürlü ahlaklı adama yaptığınızı yanınıza bırakmayacağım! Soylu asil değilsiniz! Düşmanıma yapmam bunu… Acı çeliyorum kocama yaptıklarınızdan.”



Paylaşımın devamında ise şu ifadeler yer aldı:

"Türkiye Cumhuriyeti hukuk devleti polisi… Üstüme salmak ne demek tehdit etmek vız gelir Allahtan başka hiçbir şeyden korkmam. Diğerlerine yaptıklarınızı tarih bana ve çocuklarıma tekerrür ettirmem. Ölümüne ben kimseden korkmam. Ölümüne ben korkak akraban değilim”