GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Ağustos 2023 Çarşamba 20:52

Menemen'e tıp ve ziraat fakültesi müjdesi...

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Menemen Bakırçay Üniversitesi'nde tıp ve ziraat fakültesi ile iki meslek yüksekokulu açılacağını duyurdu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile birlikte YÖK Başkanı Erol Özvar'ı ziyaret eden Pehlivan, "Müjdelerle dönüyoruz. Tıp, ziraat ve iki meslek yüksekokulu Menemen’imize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

SONKALEİZMİR-Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile birlikte Ankara'da YÖK Başkanı Erol Özvar'ı ziyaret etti.  Pehlivan, ziyaret sonrası Menemen Bakırçay Üniversitesi'nde tıp ve ziraat fakültesi ile iki meslek yüksekokulu açılacağını duyurdu. 



Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Pehlivan şunları kaydetti:

"Müjdelerle dönüyoruz… Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek takdirleri, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’ın üstün gayretleri ve belediyemizin çalışmalarıyla Menemen’imizin gururu Bakırçay Üniversitemize tıp ve ziraat fakülteleri ile iki meslek yüksekokulu daha kazandırıyoruz.
Cumhuriyetimizin 100. yılında, ilim ve irfan yolunda gençliğimizin önünü açmak için çalışan ve bizlere destek olan Sayın Cumhurbaşkanı’mıza, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’a, Kıymetli Milletvekillerimiz, YÖK Başkanımız, AK Parti İzmir İl Başkanımız ve Bakırçay Üniversitesi Rektörü’müze çok teşekkür ediyorum. Tıp, Ziraat ve iki meslek yüksekokulu Menemen’imize hayırlı uğurlu olsun."