GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
19 Haziran 2019 Çarşamba 12:10

Menemen'de flaş karar...

Menemen Belediyespor'da Tahir Şahin'in başkanlığa seçildiği kongre ile ilgili ihtiyati tedbir kararı kaldırıldı. Davayı açan isim olan Fikret Uzun, kulübün zarar görmemesi için tedbir kararının kaldırılması talebinin kendilerinden geldiğini söyledi. Uzun, "Kayyum atanması ve kongre iptal davasında süreç devam ediyor" dedi

Abdullah ÇELEBİ/SONKALE- Menemen Asliye Hukuk Mahkemesi, Menemen Belediyespor'un 25 Mayıs'ta Tahir Şahin'in başkanlığa seçildiği kongresi ile ilgili aldığı ihtiyati tedbbir kararını kaldırdı. Bu kararla Şahin ve yönetim kurulu yeni transferler ve teknik direktör seçiminin yanı sıra kulübün tüm işleyişi ile ilgili karar alabilecek. Tedbir kararının alınmasına neden olan davayı açan kulübün kurucu üyesi Fikret Uzun, mahkemeye tedbir kararının kalkması için kendilerinin başvuru yaptığını söyledi. Uzun, "Futbol Federasyonu'nda lisanslama ve tescil işlemlerinin yapılabilmesi için bu talebi biz ilettik. Avukatımızın başvurusu sonrası hakime hanım tebdir kararının kaldırılmasına karar verdi" dedi.

"ZAFER KAZANILMIŞ DEĞİL"

Kulübün zarar görmesini istemediklerinin altını çizen Uzun, "Kulüp işleyişinin devam etmemesi ciddi tehlikeler doğurabilirdi. Biz kulübün zarar görmesini istemiyoruz. Ancak 25 Mayıs'taki kongrenin iptali ve kayyum atanması için açılan davada süreç devam ediyor. Bu zafer kazanıldığı anlamına gelmiyor" yorumunu yaptı.  Şahin başkanlığındaki kulbün sosyal medya hesabından ise "Kulübümüz Başkanlığına seçilen Sn. Tahir Şahin ve yönetim kurulumuza 31 Mayıs 2019 tarihinde mahkemece konulan tedbir kararı bugün Menemen 1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından kaldırılmıştır. Başkanımız Tahir Şahin ve yönetim kurulumuzun devam etmesine karar verilmiştir" açıklaması yapıldı.