GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
31 Ağustos 2022 Çarşamba 10:43

Menderes’te Zafer Bayramı kutlaması!

Menderes Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sevilen iki grubu ağırladı. 100. yıl coşkusu Ezginin Günlüğü ve Gece Yolcuları konserleri ile doruğa ulaştı. 

100. yıl kutlamaları Özdere Sedat Balcı Stadı'nda yapıldı. Konsere büyük ilgi gösteren vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ile şarkılara eşlik etti. 

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan; "Bugün, yüce Türk Milletinin büyük fedakârlıklar verdiği istiklal mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı büyük taarruzun 100. yıl dönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramını gurur ve coşkuyla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan bu zafer, sadece vatan topraklarının düşmandan kurtarılmasını sağlamamış, aynı zamanda Anadolu'nun Türk yurdu olduğu tescillenerek, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ilelebet payidar kalacak Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş süreci temelleri atılmıştır. 100. Yıla yakışır bir etkinlik yapmak için çaba harcadık.Bu akşamki manzara, çabalarımızın boşa gitmediğini gösterdi. Katılım sağlayan, bu coşkuyu bizimle yaşayan herkese teşekkür ederim'' dedi.