GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
21 Ocak 2022 Cuma 09:45

Menderes'te örnek dayanışma!

Menderes Belediyesi soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı desteklere devam ediyor. Başkan Mustafa Kayalar, ilçe genelinde yardımların devam edeceğini belirterek ' Hiçbir vatandaş yatağa aç girmesin diye adeta seferberlik ilan ettik' dedi.

Menderes Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların kış aylarını daha rahat geçirebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye tarafından tespit edilen adreslere ekipler tarafınan gıda, yakacak, kıyafet ve nakdi yardımlar ulaştırılıyor. 

Soğuk kış günlerinde ilçede yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Havaların soğumasıyla birlikte Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte sosyal hizmet odaklı çalışmalarımıza ağırlık verdik ve ilçede hiçbir vatandaş yatağa aç girmesin diye adeta seferberlik ilan ettik. Ekonomik sıkıntıların gölgesinde geçirdiğimiz soğuk kış günlerinde belediyemizden yardım almak isteyen vatandaşlarımızın Kültür Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekip arkadaşlarımla iletişime geçmesi yeterli. Yakacak, kıyafet, gıda veya nakdi ihtiyaçları olan vatandaşlarımızın İmkânlarımız doğrultusunda yanlarında olarak onlara bir nebze de olsa destek veriyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında oluyoruz. Bu kapsamda hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin binlerce vatandaşımıza gıda paketi dağıtarak yanlarında olduk” diye konuştu.

“Nakdi ve ayni yardımlarımız sürecek”
İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteklerinin süreceğini belirten Başkan Kayalar, “İş bulmakta zorlanan, eşi cezaevinde olan, sağlık durumu çalışmak için uygun olmayan, kısacası ihtiyaç sahibi yüzlerce vatandaşımıza nakdi ve ayni yardımlarla destek olmaya çalışıyoruz. Bu desteklerimiz kesintisiz devam edecek ve Menderes’te hiçbir insan yatağa aç girmeyecek'' ifadelerini kullandı.