GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Nisan 2023 Çarşamba 10:04

Menderes'te öncelik çocukların mutluluğu!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü baharın gelmesi ile mevcut parkların bakım ve onarımını yaparken yenilerini de eklemeyi ihmal etmiyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, vatandaşların istekleri doğrultusunda yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Oğlananası 7003 Sokak'a toplam 600 metrekare park alanı, 150 metrekare yeşil alan, oyun grubu ve bank yapıldı.

Park ve Bahçeler Müdürü Betül Dumlu İşeri “Park ve Bahçeler müdürü olarak ekibim ile yapmaktan keyif aldığımız ve bir an önce bitirmek istediğimiz bir işti. Parklarımıza her geçen gün yenilerini ekleyeceğiz. Menderesimize kazandırdığımız yeşil alanlar da tabiki önemli fakat park bitiminde çocukların sevinçle parkta bulunan oyuncaklara coşkuyla koşması her bir oyuncağı denemesi bizim için paha biçilemez bir mutluluktur” dedi.

Çocuklar mutlu biz umutlu
Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Menderes Belediyesi Başkan V. Özkan ise “Menderese her türlü hizmet bizi mutlu ediyor fakat, geleceğimiz çocuklarımız için yaptığımız her çalışma bizi daha da heyecanlandırıyor. Onların gelişimlerine katkı sağlamak, yüzlerinin güldüğünü görmek bizlere inanılmaz bir motivasyon sağlıyor” dedi.