GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Nisan 2023 Perşembe 10:29

Menderes'te 44 mahallede yoğun mesai...

Menderes Belediyesi, ilçeye bağlı 44 mahallede kilit parke taş tamiratı ve yeniden yapım çalışmalarını sürdürüyor. Başkanvekili Erkan Özkan, "Vatandaşların istekleri doğrultusunda çalışmaları sürdürüyoruz" dedi. 

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki 44 mahallede yoğun bir çalışma başlattı. Kilit parke kaplı olup bozulan yollarda yenileme ve tamir çalışmalarını sürdüren ekipler, yeni yollar için de mesai harcıyor. Menderes Belediyesi Başkanvekili Erkan Özkan, “Yaptığımız tüm çalışmaların temelinde vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve daha da önemlisi Menderesin yapısını da bozmadan yenilikler yapmaktır, bu kapsamda Fen İşleri müdürlüğümüz ekipleri, çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayış ile çalışmalarını yürütüyor” dedi. 

YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

Özkan şunları kaydetti;

“İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları, zemin iyileştirilmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştiriliyor. Zaman içerisinde kullanım şartları ve yağışların etkileşimi sonucu bozulan alanlarda yapılan bakım çalışmaları ile birlikte deforme olan kaldırımların bakımları da yapılarak kaldırımlar daha düzgün ve düzenli hale getiriliyor. Bunun yanı sıra vatandaşların istekleri doğrultusunda kilit parkesi olamayan yerlere ise yeniden kilit parke taşı döşemeye devam ediyoruz”