GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
4 Mart 2023 Cumartesi 09:51

Menderes'e yerleşen depremzedelere ziyaret..

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan ile CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, deprem bölgesinden gelerek Menderes'e yerleşen depremzedeleri ziyaret etti. Depremzelelerin ihtiyaçları için çalışmaların sürdüğünü belirten Özkan, "Her zaman yanlarında olacağız" dedi. Bayır ise "Belediyelerimiz ile omuz omuza çalışıyoruz" dedi.

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan ile CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Menderes'e yerleşen 4 bini aşkın depremzedenin bir kısmını ziyaret ederek ihtiyaçlarını sordu. Menderes ilçesine ulaştıkları günden bu yana her zaman yanlarında ve yakın temasta olan Menderes Belediye Başkan V. Özkan, “İlk günkü istek ve arzu ile depremzedeli vatandaşlarımızın yanında ve yakın temastayız” dedi.

Bölgede devamlı gönüllü halkın ve belediye çalışanlarının olduğunu söyleyen Özkan “ depremzede vatandaşlarımız için gerekli tüm ihtiyaçlar en hızlı şekilde kendilerine ulaştırılıyor ve anında istek ve talepleri değerlendiriliyor” dedi. Psikolojik destekten en ufak ihtiyaçlarına kadar her türlü desteği kendilerine ulaştırılmasını sağlayan Menderes Belediye Başkan V. Özkan deprem sonrası doğup, büyüdüğü yerleri terk etmek zorunda kalan mağdurlar artık Menderes’te bize emanet dedi.

Misafirimiz oldukları sürece asla yalnız değiller

Özkan; kendisinin ve görevlendirdiği ekibin devamlı sahada olduğunu söyleyerek aynı zamanda CHP Milletvekillerinin, İl ve ilçe yöneticilerinin de yanlarında olduklarını dile getirdi. En son İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir İl başkan yardımcıları, Menderes ilçe başkanı, CHP Menderes yöneticileri ile deprem mağduru vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Bayır: “ Belediyelerimiz ile omuz omuza çalışıyoruz”

Türkiye’nin zor zamanlardan geçtiğini ifade eden Bayır; yaşanan bu son felaket ile bölgelerinde bulunan depremzedeli vatandaşlara ellerinden geldikleri kadarıyla yardım ve destek sağladıklarını ve bu süreçte belediyeler ile ortaklaşa ve koordinalı çalıştıklarını söyledi.

Erkan Özkan sözlerini; İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’a, il ve ilçe yöneticilerine, gönüllü vatandaşlara ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek sonlarındırdı.