GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Nisan 2023 Salı 15:11

Memleket Partisi İzmir'de iddialı... ''Aday listemiz parlayan yıldız gibi''

Memleket Partisi İzmir 1. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Cüneyt Oğuz, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nde tüm Türkiye'de ve İzmir'de çok yüksek oy alacaklarını söyledi. "Sürprizlere açık olun" diyen Oğuz, "İzmir'de bize alternatif partilerin adaylarına baktığımızda bizim listemiz parlayan yıldız gibi" dedi. Genel Başkanı Muharrem İnce'nin ilk ilçe ziyaretini yarın Menemen'de yapacağını anımsatan Oğuz, yurttaşları mitinge davet etti. 

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Memleket Partisi İzmir kurucu il başkanı ve İzmir 1. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Cüneyt Oğuz, 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi SONKALE'ye özel açıklamalarda bulundu. 

"ATATÜRKÇÜ, CUMHURİYETÇİ, LAİK İSİMLER"

Saha çalışmalarını sürdüren Oğuz, İzmir'de partisine büyük teveccüh olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

"İzmirliler adaylarımızdan memnun. İzmirli ve yerli adaylarla sorunların çözüleceği konusunda görüşümüz var. Genel merkezimiz de böyle bir kanaat oluşturdu. Atatürkçü, cumhuriyetçi, laik ve demokrasi sevdalısı isimlerle yola çıktık. Atatürk ilke ve değerlerine sahip insanlarla birlikteyiz. İzmirli seçmenin gözü kulağı olmaya talibiz. Yetki aldığımız takdirde parlamentoda İzmir'i en iyi şekilde temsil edeceğiz ve sorunları çözeceğiz. Türkiye'yi en iyi şekilde, çağdaş ve demokratik düzene getirmek için mücadele edeceğiz."

(Cüneyt Oğuz)

"LİSTEMİZ PARLAYAN YILDIZ GİBİ"

Partisinin alacağı oy oranı ile ilgili sayı vermeyeceğini ancak büyük sürprizlere imza atacaklarını söyleyen Cüneyt Oğuz, "Hedefimiz yüksek. Herkes sürprizlere açık olsun. Sahada gördüğümüz o şekilde. Türkiye'de üçüncü parti konumundayız. İzmir'de de öyle... İzmir'de özellikle bize alternatif olabilecek partilerin aday listelerine baktığımızda bizim listemiz parlayan bir yıldız gibi. Memleketin evlatları memleketi kurtaracak" diye konuştu.

MENEMEN CUMHURİYET MEYDANI'NA DAVET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin yarın saat 18.00'de Menemen Cumhuriyet Meydanı'nda İzmirliler ile buluşacağını belirten Oğuz, "Genel başkanımız il ilçe ziyaretini İzmir'den yapacak. Vatandaşlarımız büyük ilgi gösterecektir. Herkesi yarın Menemen Cumhuriyet Meydanı'na bekliyoruz" dedi.

MEMLEKET PARTİSİ İZMİR'DE ADAYLARINI TANITTI