GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
14 Mart 2023 Salı 10:49

Memleket Partisi İl Başkanı Oğuz: 14 Mayıs'ta sürprize hazır olun!

Memleket Partisi geçen pazar günü Türkiye'deki tüm örgütlerinde sandığa giderek Cumhurbaşkanı adayını belirledi. İzmir'de 26 sandık kurulurken, Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, "Üyelerimiz de yoğun ilgi gösterdi. Ön seçime yüzde 88.9 gibi yüksek bir katılım oldu" dedi. Oğuz, örgütün firesiz bir şekilde Muharrem İnce'nin ismini benimsediğini açıkladı.

Son dönemlerde Memleket Partisi'ne Türkiye çapındaki büyük bir ilgi olduğunu savunan İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, "Yoğun ilgi ve alakadan dolayı üyelerimize öncelikle teşekkür ediyorum. Tek adaylı bir belirleme süreci olmasına rağmen parti üyelerimiz neredeyse tam kadro, seçim için sandık başına gitti. Üyelerimiz Genel Başkanımız Muharrem Bey'e sahip çıktı. Örgütümüzün dinamizmi ve heyecanı sandığa yansıdı. Oy kullanmaya gelenlerin yanında gelenler de üye oldular. Böyle bir gün yaşadık" dedi.

"14 MAYIS'TA SÜRPRİZE HAZIR OLUN"

Cüneyt Oğuz, Z kuşağına dikkat çekerek, "Gençlerin ilgisi umutlandırıyor. Memleket Partisi bir çok kişinin ümit edemediği büyük bir başarıyla 14 Mayıs'taki seçimlerden çıkacak. Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi iklim, Memleket Partisi'ni önemli bir aktör haline getirdi. Vatandaşlarımız Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı olmasından yana. 14 Mayıs'ta da herkes sürpriz sonuçlara hazır olsun" dedi.