GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
24 Mart 2024 Pazar 12:55

Mehmet Türkmen sandık görevlileri ile buluştu!

Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde görev alacak partililer ile buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından 31 Mart Yerel Seçimleri’nde görev alacak partililer için Dere Mesire Alanı Atatürk Salonu’nda iftar programı ve sandık eğitimi gerçekleştirildi. Programa alkışlar ve sloganlar arasında giriş yapan CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, süreç boyunca emek veren herkese teşekkürlerini iletti.  CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, yerel seçimlerde hem İzmir’de hem Kemalpaşa’da zafer kazanacaklarını ve bu zaferin kazanılmasında sandık güvenliğinin önemine dikkat çekti.

‘’ZAFERE YÜRÜYORUZ’’
CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, ‘’Dostlar, kardeşler birlikte bir yol yürüyoruz, bu yol zafer yolu. Karşımızda kendi logosunu dahi kullanmaktan imtina eden bir büyükşehir adayı var. Karşımızda ilçemizde yaşamayan kişilerden oluşan listeler ile seçime giren partiler var. Bu seçimde gereken cevabı halkımız verecek. Bizlere düşen her bir oya sahip çıkmaktır, sizlere güveniyoruz’’ dedi.

‘’SOKAK SOKAK EMEK’’
Konuşmasında emeği olanlar teşekkür eden Başkan Adayı Türkmen, ''Yaklaşık bir buçuk aydır bizlerle olan, emek veren tüm partililerimize teşekkür ederim. Özellikle kadınlarımız kapı kapı, sokak sokak emek sarf ettiler her biri alacağımız bu zaferin mimarlarıdır. Başkanlığımız döneminde her birinizin gurur duyacağı işlere imza atacağız. Yeni bir Kemalpaşa için hazırız'' dedi.