GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
7 Haziran 2021 Pazartesi 12:43

Mehmet Cengiz'den CHP'li Ali Öztunç'a dava!

İkizdere'de inşa edilmek istenen taş ocağı ile Türkiye'nin gündemine oturan  Cengiz İnşaat'ın sahibi Mehmet Cengiz, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç'a dava açtı. Cengiz, Öztunç'tan 250 bin TL tazminat talep ediyor.

Türkiye, günlerdir Rize'nin İkizdere ilçesinde yapılmak istenen taş ocağı ve buna karşı yöre halkının direnişini konuşuyor.  
Yurttaşların direnişi, çevre gönüllüleri ve muhalefet partilerinden de destek görüyor. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar ile yöre halkına destek vermiş ve taş ocağı inşa etmek isteyen iş adamı Mehmet Cengiz'i eleştirmişti. 
Konuyla ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı. Cengiz İnşaat'ın sahibi Mehmet Cengiz'in Öztunç hakkında dava açtığı ortaya çıktı. 

250 BİN TL İSTİYOR

Cengiz'in kendisinden mahkeme yoluyla 250 bin TL tazminat istediğini duyuran Öztunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

''Mehmet Cengiz İkizdere açıklamalarım nedeniyle bana 250 Bin Liralık dava açmış. Beni parayla korkutacağını zannediyor. Senden korkan senin gibi olsun. Söylediklerimin haklılığını yargı kararıyla da ispatlamış olacağız. Hodri meydan.''