GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
17 Ocak 2021 Pazar 21:32

Malili Diabate Göztepe'de...

Sarı-kırmızılılar Beykan Şimşek ve Peter Zulj'un ardından 3. takviyesini Trabzonspor'dan Malili kanat oyuncusu Fousseni Diabate'yi alarak gerçekleştiriyor. Her konuda anlaşma sağlanan 25 yaşındaki oyuncunun kısa sürede İzmir'e gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Öte yandan teknik direktörlük konusunda da görüşme yapılan Ünal Karaman'ın yarın yönetime son kararını vereceği öğrenildi

SONKALEİZMİR-Ara transferde Ankaraspor'dan Beykan Şimşek'i kadrosuna katıp, Anderlecht'ten Peter Zulj'u sezon sonuna kadar kiralayan Göztepe Trabzonspor'dan Malili kanat oyuncusu Fousseni Dabate ile de prensipte anlaşma sağladı. 25 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanacağı ve kısa sürede İzmir'e gelerek takıma katılacağı öğrenildi. Türkiye'de 2018-2019 sezonunda Sivasspor'da da forma giyen Diabate ligin ilk yarısında Karadeniz ekibinde 7 resmi maçta 243 dakika süre alabildi. Sar-kırmızılıların Yunanistan’ın Paok takımından Nijeryalı orta saha Anderson Esiti'nin kiralanması için de görüşmeleri sürdürdüğü ifade edildi. 

KARAMAN'DAN HABER BEKLENİYOR

Göz-Göz, teknik direktörlük için de Ünal Karaman'dan haber bekliyor. Son olarak Rizespor'da görev yapan 54 yaşındaki teknik adamla İzmir'de bir araya gelen yönetimin transferlar, takım planlaması ve bütçe konusunda fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi. Karaman'ın yarın yönetime kesin kararını bildirmesi bekleniyor.