GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Mart 2024 Çarşamba 18:43

Lal Denizli'ye genel başkan övgüsü... Mustafa Denizli'ye Lal Denizli'nin babası diyecekler!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'daki gençlik buluşmasında bir araya geldiği CHP Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'ye övgüler yağdırdı. Genç başkan adayı Denizli'nin 1999 yılından beri partinin içinde olduğunu vurgulayan Özel, "Bugüne kadar belki babasının adıyla bir yere gelmemiş bir kişidir ama bir dönem Çeşme'de belediye başkanlığı yapsın, Mustafa Denizli'ye Lal Denizli'nin babası demeye başlayacaklar" dedi.

SONKALEİZMİR- CHP Gençlik Kollarının organize ettiği “Kentleri Gençler Yönetecek” dijital gençlik buluşmasına CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra partinin üst düzey yöneticileri ile Türkiye'nin dört bir yanından pek çok genç ve kadın belediye başkan adayı da katıldı. Sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçen buluşmada CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli ile ilgili sözleri gündeme oturdu.

ÖZEL'DEN 'PARAŞÜT' TEPKİSİNE ÇARPICI YANIT!

Henüz 32 yaşında, "baba ve dede ocağı" diye tanımladığı Çeşme'den CHP adayı olan Lal Denizli'ye övgüler yağdıran Özgür Özel, bir partiliyle yaşadığı ilginç diyaloğu ise şu sözlerle anlattı:

"Lal'i bütün örgüt tanıyor. Hepimiz biliyoruz. Biz seçim koordinasyonlarında filan da beraber çalıştık. Lal'i adaylaştırırken şöyle bir tepki geldi; 'Yahu tamam genç ama böyle paraşütle de gelmesin'.. Nasıl dedim! 'Dedi ki, babasının (Mustafa Denizli) adı yüzünden paraşütle gelmiş.' Abi dedim sen biliyor musun Lal'i... Yoo dedi. Dedim ki; Lal, Adnan Polat'ın 1999 kampanyasında, 8 yaşında kampanyanın maskotu olarak başladı CHP'de çalışmaya. 16 yaşında anons yapıyordu, bayrak asıyordu. Ve, öyle babasının ismiyle filan değil. Bugüne kadar belki babasının adıyla bir yere gelmemiş bir kişidir ama bir dönem Çeşme'de belediye başkanlığı yapsın, Mustafa Denizli'ye Lal Denizli'nin babası demeye başlayacaklar, dedim. Böyle bir baktı. Biz hepimiz tanıyoruz, bütün bir gençlik örgütü kefil."
 

Görüntüleri izlemek için görsele tıklayın >>>>