GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Mart 2024 Pazartesi 22:18

Lal Denizli, Çeşmeliler'le iftarda buluştu

CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, ilçede adımını basmadık yer bırakmıyor. Gün boyu çok sayıda dernek ve sivil toplum kuruluşunu ziyaret eden, esnafın sorunlarını dinleyen Denizli, akşam ise Ramazan ayının ilk iftarında Çeşmeliler'le buluştu. Lal Denizli'nin düzenlediği iftar yemeğine Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da katıldı.

SONKALEİZMİR- CHP'nin genç belediye başkan adaylarından Lal Denizli, seçime kısa süre kala iyice vitesi yükseltti. Çeşme'de adımını basmadık yer bırakmayan Denizli, gün boyu ilçenin dört bir yanındaki etkinliklere katılırken yurttaşlarla bol bol sohbet etti.

Denizli, pek çok dernek ve sivil toplum kuruluşunu da ziyaret ederken, taleplerini dinleyip not aldı. Çeşme Sivaslılar Derneği'ni de ziyaret eden Lal Denizli, akşam saatlerinde ise Ramazan Ayı'nın ilk iftarı için 16 Eylül Mahallesi'ndeki Mehmetçik Parkı'nda düzenlenen etkinliğe katıldı.

Yurttaşlarla birlikte oruç açıp birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı veren Lal Denizli'ye Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da iftar sofrasında eşlik etti. Denizli'nin verdiği iftar yemeğine yüzlerce yurttaş katıldı.

Denizli, günün son etkinliğinde ise Manastır Otel Alaçatı'da Kars Kağızman Ortaköylüler Derneği Buluşması'na katıldı. Dernek üyeleriyle sohbet eden Denizli, taleplerini de dinledi.