GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Şubat 2024 Çarşamba 13:26

Kurtlar Vadisi Tire... Başkan Duran'la tartıştı, kahvehane dışında silah çekildi!

İYİ Parti'nin yeniden aday gösterdiği Tire Belediye Başkanı S. Atakan Duran, yerel seçim çalışması için gittiği Büyükkale Köyü'nde tepkiyle karşılandı. Köy kahvesinde bir vatandaş, Duran'a verdiği sözlerini anımsatıp eleştirilerde bulundu. Duran ise tartıştığı kişiye "İZSU su borusu döşüyor. Senin gözün görmüyor mu ya" diye yanıt verdi. Kahvehane dışında tartışma sürerken bir kişi silah çekip Duran'ı eleştiren yurttaşa saldırmak istedi. 

SONKALEİZMİR-Tire'de 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi saha çalışması yürütmek üzere Büyükkale Köyü'ne giden İYİ Partili mevcut Başkan S. Atakan Duran, beklemediği bir tepki ile karşılaştı.

Köy kahvesinde bir vatandaş Duran'a daha önce verdiği sözlerini anımsatıp, "Hani siz bize halı saha demiştiniz. 'Bir beş yıl daha verin, düğün salonunu kaleyi yapayım' diyorsunuz. Kaleyi ne yapayım ben başkanım? Yolumuz nasıl? Nasıl girdiniz, sarsıldınız mı? Arabanız çizildi mi?" diye tepki gösterdi. 

Görüntüleri izlemek için görsele tıklayın>>>?



"GÖZÜN GÖRMÜYOR MU?"

Duran ise kendisini eleştiren kişiyi "Canım kardeşim İZSU su borusu döşüyor. Senin gözün görmüyor mu ya... Döşedikten sonra tamiratını yapacak. Asfaltın yama işleri büyükşehirde canım kardeşim" diye tersledi. 

BİR KİŞİ SİLAH ÇEKTİ

Tartışma kahvehane dışına da taşarken, bir kişi Başkan Duran'ı eleştiren vatandaşa saldırmak istedi. Kahvehane dışında silah çeken kişiyi çevredekiler güçlükle engelledi. Şahsın silah çektiği anlar ise İzmirgörsün adlı sosyal medya hesabından yayınlandı. 

ESKİ BAŞKANIN YEĞENİNİ DÖVDÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ

İYİ Partili S.Atakan Duran, Tire'de daha önce eski başkanın yeğenini dövdürdüğü iddialarıyla gündeme gelmişti.