GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
22 Ekim 2019 Salı 15:38

Kulüpler Birliği'nde Sepil sesleri!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ayrılmasının ardından Kulüpler Birliği Başkanlığı için Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in ismi ağırlık kazandı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in Kulüpler Birliği başkanı olmasını isterim. Bunu kendisine de ilettim" dedi 

SONKALEİZMİR-Fikret Orman'ın Beşiktaş başkanlığını bırakmasıyla Kulüpler Birliği Başkanlığı da düşerken, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in adaylığı gündeme geldi. Kulüpler Birliği'nde her dönem aktif bir şekilde görev alan Sepil için ilk işaret Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan geldi. TRT Spor'a konuşan Ağaoğlu, "Bazı başkanlar benim Kulüpler Birliği Başkanı olmamı istiyor. Kulüpler Birliği’nde iki temel şey var. Marka değeri ve gelir. Bir de lisans talimatı konumuz var. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in Kulüpler Birliği başkanı olmasını isterim. Bunu kendisine de ilettim. Bu işi başarıyla yürüteceğini düşünüyorum" açıklamasını yaptı.
Daha önce Dursun Özbek'in ayrılmasıyla Kulüpler Birliği Başkanlığı için adı geçen Mehmet Sepil o dönem, "Fikret Orman adaylığını açıkladı. Orman'ın kararının ardından aday olmak doğru değil" diye konuşmuştu.