GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Eylül 2023 Cumartesi 22:20

Kongre sonrası Aslanoğlu'dan ilk mesaj:'Güçlenerek, kardeşlikle çıktık'

CHP İzmir İl Kongresi'nde yeniden başkanlığa seçilen Şenol Aslanoğlu birlik beraberlik mesajı verdi. Aslanoğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi kongreden güçlenerek çıkmıştır. Kardeşlikle çıkmıştır. Yarından tezi yok biraz önce gördüğünüz gibi el ele omuz omuza sahalarda olacağız. 30 ilçenin 30'unda ve büyükşehirde CHP'nin bayrağını bir kez daha dalgalandıracağız" dedi. 

SONKALEİZMİR-Yeniden başkan seçilen Şenol Aslanoğlu, sonuçların açıklanmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ve partililer ile birlikte kongre salonuna yürüdü.

Diğer aday Şakir Başak ile birlikte el ele poz veren Aslanoğlu birlik beraberlik mesajı verdi. Aslanoğlu şunları kaydetti: 

"İki gündür demokrasi şöleni yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi kongrelerinin kaybedeni olmaz. Cumhuriyet Halk Partisi kongreden güçlenerek çıkmıştır. Kardeşlikle çıkmıştır. Yarından tezi yok biraz önce gördüğünüz gibi el ele omuz omuza sahalarda olacağız. 30 ilçenin 30'unda ve büyükşehirde CHP'nin bayrağını bir kez daha dalgalandıracağız. Destek veren, katkı koyan iki gününü bizimle paylaşan tüm yoldaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu iki günü yaratan en başında da söylemiştim.. İl kongrelerini ilçe başkanlarımız yaratır. Baştan sona kongreyi dizayn eden 30 ilçe başkanına teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İyi ki yoldaşımsınız."