GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güvenlik
21 Temmuz 2019 Pazar 09:34

Kocasının katillerini arıyor

Bornova'da trafik kazası geçirdiği gerekçesiyle arayan arkadaşına yardıma giden ancak kendisini çatışmanın ortasında bulan ve vurulan Veysi Oktay'ın eşi Esma Oktay, "Kocamın katillerini bulun" diye feryat etti 

Bahri KARATAŞ/SONKALE-Bornova ilçesine bağlı Yeşilova'da 15 Haziran gecesi meydana gelen olayda evli ve 36 yaşındaki Veysi Oktay'ın telefonu çaldı. Oktay'ı arayan çocukluk arkadaşı oto tamircisi Ümit Güven (36), trafik kazası geçirdiğini belirterek yardım istedi. Veysi Oktay, bunun üzerine apar topar evden çıkarak arkadaşına yardıma gitti. Aracıyla olay yerine giden Oktay, kendini çatışmanın ortasında buldu. Oktay, arkadaşının trafik kazası geçirmediğini, kavga için çağrıldığını olay yerine varınca anladı ancak iş işten geçti. Önce bacağından yaralanan Oktay, kaçmak isterken sırtından vuruldu. Kanlar içerisinde yere yığılan Oktay, çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Oktay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Oktay, Doğanlar Fatih Cami'nden ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Talihsiz adam, Pınarbaşı Mezarlığı'na defnedildi. Olaydan sonra kaçan cinayet zanlıları Ercan Vural ile Duman Vural, polis tarafından aranıyor.


KOCAMIN KATİLLERİ BULUNSUN
Eşi öldürülen Esma Oktay ise katillerin bulunması için sosyal medyadan yardım istedi. Oktay, "Kocam Veysi Oktay’ın katillerinin fotoğrafları mevcut. Gördüğünüz anda polise haber vermeyi ihmal etmeyin. Birçok suçtan dosyası olan bu şahısların başka kurbanları olmasın, adalet yerini bulsun. Ve unutmayın ki bu gün bize yarın size olmasın. Duyarlı olalım. Ben korkmuyorum. Kimseden korkmam da. Allah aşkına deyip durmayın. "Kendini hedef yaptın. Sana da birşey olmasın içimiz cızlıyor" diye. Olsun artık bana bir şey olsun, bana ne olursa olsun. Ne sanıyorsunuz. Yaşamak istediğimi mi. Bana ne olursa olsun, ama o katiller dışarıda olmasın" dedi. Esma Okty, katillerin D.V. ve E.V. olduğunu iddia etti.