GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Türkiye
18 Ekim 2020 Pazar 17:33

Kızlarının nikahını kıyıp emekli oldu!

Bir haftada iki kızını evlendiren nikah memuru anne, büyük kızının nikahını kıyıp emekli oldu.

Mersin'de nikah memuru Yasemin Öztürk, bir hafta içinde iki kızının da nihakını kıyarak emekliye ayrıldı. Mezitli ilçesinde yaşayan Öztürk, bugüne kadar 5 binin üzerinde nikah kıydını belirtti.

Öztürk, meslek hayatının son gününde kızının nikah defterini imzalayarak hayatına veda etti. Çift, evlilik cüzdanlarını nikaha katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın elinden aldı.

Yasemin Öztürk, "Bugüne kadar 5 binin üzerinde nikah kıydım. Çiftlerin ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldum. İki kızımın nikahını da görevimin son günlerinde kıydım. 5 gün önce küçük kızımı, bugün de büyük kızımı evlendirdim. Hem duygulu hem de mutluluk verici bir olay. Bugünü yaşadığım için çok mutluyum" dedi.

Kızı İlayda Öztürk ise, "Bizim için hayatımızın en mutlu günü olan nikah törenimiz, annem için çok daha farklı anlamlar içeriyor. Görevinin son gününde nikahımı kıydı ve emekliye ayrıldı. Aramızda yaptığımız espri gerçek oldu. Önce kardeşimin sonra da benim nikahımı kıyması çok ilginç bir tesadüf. Anneme daha önce evet diyerek söz vermiştim. Şimdi de resmi olarak söz vermiş oldum" diye konuştu.