GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Şubat 2023 Çarşamba 17:16

Kılıçdaroğlu'ndan Twitter tepkisi!

Sosyal medya platformu Twitter'da erişim sorunu yaşanıyor. Erişim sıkıntısının Türkiye'ye özel olabileceği ifade ediliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erişim sıkıntısına ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu aklını yitirmiş Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti. Bunun sonucu yardım çığlıklarının daha az duyulmasıdır" diyerek tepki gösterdi.

Sosyal medya platformu Twitter'a bir süredir erişim sağlanamıyor. Birçok kullanıcı anasayfa ve profillerin yüklenmemesi sorunuyla karşı karşıya kaldığını bildirdi.

Kullanıcılar VPN kullanarak Twitter'a erişim sağladıklarını paylaşıyor.

Global kaynaklar Twitter'da ve TikTok'ta sorun tespit etmezken, bu durum kesintinin Türkiye'ye özel olabileceğini gündeme getiriyor.

Bazı kullanıcılar ise TikTok'ta da yavaş yüklenme sorunu yaşadığını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da erişim sorunuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Yardımlaşma koordinasyonu için sahada bulunan arkadaşlarıma VPN kullanmalarını söyledim. Bu aklını yitirmiş Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti. Bunun sonucu yardım çığlıklarının daha az duyulmasıdır. Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz. Açıklamanızı bekliyoruz" dedi.