GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Haziran 2022 Perşembe 17:03

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Yine küfür etmişsin...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine hakaret eden Erdoğan'a sosyal medyadan yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
Erdoğan '' Ülkemizin demokrasi ve kalkınma adımlarından rahatsızlık duyan çevreler umutlarını 2023 seçimlerine bağladılar. Her yolu deneyenlerin artık sabrı kalmadı. AK Parti'yi tökezleterek ülkeyi zor duruma düşürmek isteyenler her yola başvurmaya başladı. Ülkenin en çürük siyasetçisi Kılıçdaroğlu'ndan bile medet umacak hale geldiler. 6'lı masa diye koydukları yapı sirk çadırından beter bir hale döndü. Yapılacak açıklamaların bile büyükelçilerin onayına sunulduğu bir yerden bahsediyoruz. Masanın gizli ortaklarından yedikleri ayarlar var. Her gün bir HDP'li çıkıp bunlara posta koyuyor, inceden şantaj yapıyor, hiçbirinin gıkı bile çıkmıyor. Kılıçdaroğlu tepesi atınca ortaklarına 'ya bana katılın ya önümden çekilin' diye meydan okuyor, kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Masadaki ortaklardan biri meşrep fitnesine götürüyor işi, yine herkes sus pus. Bunların diktikleri hiçbir sökük vaki değil. Bunlar mı Türkiye'nin terörle mücadele harekâtlarını yönetecek? Bunlar mı ülkemizin Akdeniz ve Ege'deki çıkarlarını savunacak?'' dedi. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A YANIT
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine ‘çürük’ diyerek hakaret eden Erdoğan’a, verdiği yanıtta, “Yine küfür etmişsin. Paniktesin Erdoğan. Ya küfür ediyorsun ya aday aday diye yalvarıyorsun. Bu kadarcıksın. Seçimi kaybettiğini etrafındakiler de biliyor. Senin rejimini besleyen suç unsurlarının vay haline. Şerefli bürokratlara ise çıkış koridorları açmıştık, tekrara gerek yok” ifadelerini kullandı.