GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Mart 2023 Salı 18:16

Kılıçdaroğlu konuştu, Özgür Özel ağladı!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı olması sonrası partisinin grup toplantısına son kez başkanlık etti. Kılıçdaroğlu'nun veda konuşması sırasında Özgür Özel gözyaşlarını tutamayarak ağladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun veda konuşmasını yaptığı CHP Grup Toplantısı'nda duygusal anlar yaşandı. Konuşması sırasında Kılıçdaroğlu'nun sık sık sesi titrerken, Özgür Özel ise gözyaşlarını tutamadı. 

Kılıçdaroğlu'nun "Bu satırları kaleme almak kolay olmadı. Tüm yaşanmışlıkları arkada bırakarak kürsüye veda etmek kolay olmuyor. Bu kürsü benim evim. Size son kez bu kürsüden bakmak istiyorum." diyerek konuşmasına başlaması CHP'li vekillerin duygulanmasına neden oldu. Özgür Özel'in ise tutamadığı gözyaşları kameralara takıldı. 
 

ESKİ BAŞKANLAR DA KILIÇDAROĞLU'NU DİNLEDİ
Toplantıya partinin önceki dönem genel başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın da katıldı.  Toplantının açılışını yapan Grup Başkanvekili Engin Altay'ın ise "Sayın başkanım ben de çok heyecanlayım" diyerek başlatması dikkat çekti. Salon Kılıçdaroğlu'nun vedası nedeni ile Türk bayrakları ile donatıldı.