GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Haziran 2022 Pazartesi 10:56

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri sahaya iniyor!

Yaklaşan seçimler öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığını destekleyen parti içinden ve dışından bir grup "Kılıçdaroğlu Gönüllüleri" ismiyle platform oluşturdu. 79 ilde örgütlenen platformun İzmir Koordinatörlüğü’ne eski Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Sinan Sarıküse getirildi.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olması için saha çalışması başlatıldı. Başta örgüt içinde görevi olan partililer olmak üzere, partide resmi görevi bulunmayan bazı kişiler, sivil toplum örgütleri, akademisyen çevreleri ve vatandaşlar Kılıçdaroğlu Gönüllüleri adıyla platform kurdu. Platform adına oluşturulan sosyal medya hesaplarında, Kılıçdaroğlu’nun halkla iç içe olduğu, vatandaşların sorunlarını dinlediği sıcak görüntüler paylaşılmaya başlandı. Platformun İzmir Koordinatörlüğü’ne, eski Gençlik Kolları İzmir il Başkanı Sinan Sarıküse getirildi. İzmir’de iki bölgede örgütlenecek olan platformda, Sarıküse’nin yanında birinci bölge sorumlusu ise Gözde Gruşçu olurken, ikinci bölge sorumlusu ilerleyen günlerde belirlenecek.

ÇELİK GÖREVLERİ TEVDİ ETTİ

İzmir'den CHP Parti Meclis Üyesi olan, partinin Doğu ve Saha Çözüm Masaları Koordinatörlüğü görevini de yürüten Devrim Barış Çelik tarafından görev yazıları Sarıküse ve Gruşçu'ya teslim edildi.

79 İLDE ÖRGÜTLENDİLER, KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTULAR

"Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Platformu’nun örgütlenme çalışmalarını ise Genel Başkan Danışmanı Ahmet Nazif Yücel üstlenecek. 79 ilde örgütlenen platform üyeleri, ilk toplantısını Ankara’da yaptı. Toplantıya CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu, platformun çalışma şekli ve örgütlenme biçim hakkında bilgi aldı, platform üyelerini dinledi.

HEDEF: “AYDINLIK YARINLARI İNŞA ETMEK”

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Platformu İzmir Koordinatörü Sinan Sarıküse “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, bizim adayımız, partimizin lideri Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bu doğrultuda çalışmalar yürütmek, daha çok vatandaşımıza ulaşabilmek ve ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyabilmek için bu gönüllü çalışma ordusunun içinde yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.