GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Aralık 2023 Cuma 16:50

Kerim Özer 'Bayraklı' dedi...

Büyükşehir Belediyesi İZULAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve ESHOT Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinden istifa eden Kerim Özer, Bayraklı Belediye başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. 

Kerim Özer, aday adaylığı başvurusunu CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı'na teslim etti. adaylığı ile ilgili konuşan Özer, Bayraklı'nın sürekli büyüyen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

"60 yıllık hayatımın üçte biri partime hizmetle geçti. Neredeyse bir o kadarı da belediyecilik yaparak; sokaklara, kaldırımlara dokunarak, yeni ve örnek projeler hayata geçirerek, insanların derdini dert edinerek  bu şehre hizmetle geçti.  Bayraklı, deprem felaketinden nasibini en acı şekilde aldı. Bizler de öyle. Evimize halen giremiyoruz. Peki, bu gerçeklikle ne zaman yüzleşeceğiz? Bence, kaybedecek zaman yok. Yerle bir olmayı bekleyecek değiliz. Ne pahasına olursa olsun; Bayraklı’nın dönüşümü için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Nabza göre şerbet vermek bana göre değil. Günü kurtaracak siyaseti de hizmeti de hayatım boyunca üretmedim. Gerçek hizmet, ağızlara çalınan bir parmak bal değildir; o peteği birlikte örmek, balı birlikte toplamak, eşit paylaştırmaktır. Benim belediyecilik anlayışımda da bu vardır.”