GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Kasım 2023 Salı 16:45

Kemalpaşa'da Altıntoz başkanlık için yola çıktı

Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Arzu Külahcıoğlu Altıntoz, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde CHP'den belediye başkan aday adaylığı için görevinden ayrıldı. Altıntoz, "Doğup, büyüdüğüm ilçeme daha iyi hizmetler edebilmek adına bu kararı aldım. Partili, partisiz, herkesin başkanı, ablası ve kardeşi olacağım" dedi.

SONKALEİZMİR-Kemalpaşa'da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi belediye başkanlığı için aday adayları artıyor. CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Cemil Balyeli'nin daha önce adaylığını açıkladığı başkanlık için bu kez de Belediye Başkan Yardımcısı Arzu Külahcıoğlu Altıntoz yola çıktı.

"HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM"

5 yıldır belediye başkan yardımcılığı görevini sürdüren Altıntoz adaylığıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Yaklaşık 5 yıldır ilçemizin daha iyi noktalara gelmesi için verilen yetkiler doğrultusunda hareket ettim. Doğup, büyüdüğüm ilçeme daha iyi hizmetler edebilmek adına bu kararı aldım. Kemalpaşa'ya hizmet etmek için heyecan dolu bu yolculukta sizleri yanımda görmekten mutluluk duyacağım. Partili, partisiz, herkesin başkanı, ablası ve kardeşi olacağım. Hemşerilerimizin kolaylıkla ulaşabildiği, derdini sıkıntısını anlatabildiği ve sorunlara çözüm bulabilen bir başkan olarak görev yapacağım."

KARAKAYALI'DAN AÇIKLAMA: BAŞARILAR DİLİYORUM

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da sosyal medya hesabından Altınouz'un adaylığıyla ilgili,
"Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcımız Av. Arzu Külahcıoğlu Altıntoz 31 Mart 2024 tahinde gerçekleşecek olan yerel seçimdeki Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci dolayısıyla bugün görevinden istifa etmiştir. Siyasi çalışmalarını beledimizden bağımsız olarak yürütecektir. Kendi çalışmaları ve emekleri için teşekkür ediyor, en demokratik hakkını kullanarak çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.