GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
18 Temmuz 2020 Cumartesi 10:24

Karşıyaka'ya prim havuzu önerisi...

Karşıyaka futbol şube eski sorumlusu Gökhan Şensan, Antalya'da 2. Lig'e çıkma mücadelesi verecek yeşil-kırmızılılar için prim havuzu oluşturulmasını önerdi. Şensan, "Futbolcu kardeşlerimin şampiyonluk için maddi hiçbir desteğe ihtiyaç duymayacaklarına eminim. Ancak yalnız olmadıklarını hissettirmek adına bir prim havuzu oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum. 30 bin TL katkı koymayı taahhüt ediyorum" dedi. Öte yandan takım kaptanları Mustafa Aşan ile Cenk, 'Para için değil arma için' mesajı verdi

SONKALEİZMİR-TFF 3. Lig 2. Grup’ta tüm konsantresini 22 Temmuz Çarşamba günü Antalya’da Belediye Derincespor ile yapacağı Play-Off yarı final maçına çeviren Karşıyaka'ya prim havuzu önerisi geldi. Yeşil-kırmızılıların futbol şube eski yöneticisi Gökhan Şensan yazılı bir açıklama ile yeşil-kırmızılıların şampiyonluğu için bir prim havuzu oluşturulması önerisini getirdi.
Şensan, "Play-Off müsabakalarından futbolcu kardeşlerimin şampiyon olarak döneceğine inancım tamdır. Beraber çalıştığımız süre boyunca kulübüne, armasına son derece tutku ile bağlı olduğunu bildiğim kardeşlerimin önümüzdeki iki müsabakaya motive olmak için maddi hiçbir desteğe ihtiyaç duymayacaklarına da eminim. 
Ancak camia olarak bizlerin de yalnız olmadıklarını hissettirebilmemiz adına bu başarıya bir ödül koymamız. bir prim havuzu oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum. Ben şampiyonluk halinde bu havuza 30 bin TL koymayı taahhüt ediyorum" açıklamasını yaptı. Şensan'ın paylaşımının altında çok sayıda kişiden yorum geldi. Birçok isim şampiyonluk halinde prim havuzuna destek olacakları miktarları taahhüt etti.

KAPTANLARDAN MESAJ: PARA İÇİN DEĞİL, ARMA İÇİN

TKarşıyaka’da Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı ve yönetiminin şampiyonluk primini 600 bin lira olarak açıklamasından sonra yeşil-kırmızılı futbolcular adına takım kaptanları Mustafa Aşan ve Cenk Özbey açıklamada bulundu. Takım arkadaşları, teknik kadro, yönetim kurulu ve yeşil-kırmızılı taraftarlarla tek yumruk olduklarını belirten takım kaptanları, “Başkanımız Turgay Büyükkarcı ve yönetim kurulumuza prim jestinden dolayı takım arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz. Futbolcular olarak tek amacımız arma için savaşmak. Tüm oyuncu arkadaşlarımızın ilk önceliği bu. Karşıyaka’nın başarısı her şeyin üstündedir ve her şeyden önce gelir. Tüm zamanını bizimle geçiren, gecesini gündüzünü Karşıyaka Spor Kulübü’nün başarısı için harcayan Başkanımız Turgay Büyükkarcı’ya minnettarız. Takım olarak bu fedakarlıkların karşılığını sahada savaşarak, terimizin son damlasına kadar mücadele ederek vermek istiyoruz. İnanıyoruz ki Antalya’dan 2. Lig’e çıkmış bir kulüp olarak döneceğiz, bizler buna inandık” diye konuştu.