GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
24 Eylül 2019 Salı 12:46

Karşıyaka'ya Toros sözü

3. Lig'de ilk 3 haftayı 1 puanla kapatan Kaf-Kaf'ta teknik direktör Mesut Toros Erbaaspor yenilgisi sonrası camiaya garanti verdi. Toros, "Alemdağ çıkış maçımız olacak. Gol yollarında sorunumuz var ama çözeceğiz. Bir galibiyet bize yeter" dedi

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-TFF 3. Lig 2. Grup'ta ilk 3 haftayı 1 puanla geçen, son olarak Erbaaspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Karşıyaka'da teknik direktör Mesut Toros, camiaya toparlanma sözü verdi. Erbaaspor maçındaki yenilgiye çok üzüldüklerini ancak önlerine bakmaları gerektiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "7'si net olmak üzere 15-16 pozisyon bulduğumuz bir deplasmanda gol atamadık. Sorunumuz belli ama çözeceğiz. Geçen sezon da aynı sorunları yaşadık ama üstesinden geldik" dedi.
BATUHAN YOK, DOĞUKAN BELİRSİZ
Cumartesi günü Alemdağspor'u konuk edecek yeşil-kırmızılılarda Toros, "Bizim için çıkış maçı olacak. Bir galibiyete ihtiyacımız var. Alemdağspor maçı ile şanssızlığımızı kıracağız. Aldığımız sonuçlarla taraftarımızı üzdük. Onları her zaman olduğu gibi yine yanımızda görmek istiyoruz. Bu hafta iyi futbolla galip gelerek onların gönlünü alacağız" yorumunu yaptı. Yeşil-kırmızılılarda sakat olan Batuhan Kara Alemdağ sınavında forma giyemeyecek. Erbaaspor önünde darbe alan Doğukan İnci'nin durumu ise belirsiz..