GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
27 Haziran 2022 Pazartesi 17:34

Karşıyaka kralını aldı!

Yeşil-kırmızılılar, geçen sezon 3. Lig 2. Grup’ta gol kralı olan İskenderunspor’un forveti Emre Gemici ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezona iddialı girmeye hazırlanan Karşıyaka, dış transferde ilk bombasını patlattı ve İskenderunspor ile şampiyonluk yaşayan 28 yaşındaki golcü Emre Gemici’yi renklerine kattı. Geçtiğimiz hafta taraftarlarıyla bir araya gelerek başarılı teknik direktörü Erman Güraçar ile yeniden sözleşme imzalayan Karşıyaka, dış transfer çalışmalarını da titizlikle sürdürüyor.

Yeni sezonda gol sıkıntısı çekmek istemeyen Kaf Kaf, TFF 3. Lig 2. Grup’ta 19 golle krallık tacını takan Emre Gemici’yi İzmir’e getirerek resmi sözleşme imzaladı. Kayseri Şeker, Niğde Anadolu, Orduspor, Muğlaspor, Çorum FK, Pazarspor, Nevşehir Belediye, Malatya Yeşilyurt formalarını da giyen Emre Gemici, 2020-2021 sezonunda Malatya ekibiyle çıktığı 34 maçta 24 gol kaydetti.

3. Lig’de toplam 91 golü bulunan 28 yaşındaki futbolcu Karşıyaka’ya şampiyonluk yaşamak için geldiğini, taraftarlarıyla buluşacağı günü sabırsızlıkla beklediğini söyledi.