GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
9 Şubat 2023 Perşembe 12:38

Karşıyaka'dan teşekkür mesajı...

Kahramanmaraş merkezli yaşanıp 10 ilimizde büyük yıkıma neden olan deprem felaketlerinin ardından Karşıyaka Belediyesi'nin desteğiyle ilk günden bölgeye yardım seferberliği başlatan Karşıyaka Spor Kulübü'nde Başkan Turgay Büyükkarcı, teşekkür mesajı yayınladı.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki yardım toplama seferberliğine Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ndeki Pınar Karşıyaka'nın yerli ve yabancı tüm oyuncuları da koli taşıyarak katkı verirken, Büyükkarcı, 3 günde 100 kamyon ihtiyaç malzemesinin afet bölgesine gönderildiğini söyledi.

Büyükkarcı açıklamasında, "Üç günün sonunda 100. kamyonu da afet bölgesine yardımların ulaştırılması için gönderdik. Buna vesile olan başta yardımsever Karşıyaka halkına, cefakar taraftarlarımıza, gönüllü arkadaşlarımıza, sporcularımıza, personelimize ve yöneticilerimize, lojistik, kumanya ve diğer tüm ihtiyaçlarımıza çok hızlı bir şekilde yanıt veren firmalarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Hepinize minnettarız. Bu felaketin acılarını bir nebze olsun hafifletebilmek için ilk günkü motivasyon ve çabayla çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.