GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
25 Şubat 2020 Salı 14:45

Karşıyaka'da o iddiaya fotoğraflı yanıt

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu'nun kavga iddialarına fotoğraflı yanıt geldi. CHP’li Meclis üyesi Murat Aydın ve Murat Öğüt aralarında sorun olduğu iddialarını yalanlarken, "İletişim eksikliğinden kaynaklanan küçük bir gerginlikti. Birlik ve beraberlik içinde görevimizi yerine getiriyoruz" açıklamasını yaptı

SONKALEİZMİR-AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu'nun Karşıyaka Belediyesi'nde kavga yaşandığı iddialarına yanıt geldi. CHP’li Meclis üyesi Murat Aydın ve Murat Öğüt, aralarında sorun var iddiaları üzerine birlikte açıklama yaptı. İletişim eksikliğinden kaynaklanan bir yanlış anlamanın yarattığı küçük bir gerginliğin,  “Bir kavga ve bir şeyleri paylaşamama” olarak yansıtılmasının üzücü olduğunu, aralarında bir sorun bulunmadığını belirten Aydın ve Öğüt, “Birlik ve beraberlik içinde görevimizi yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu.
 Çiftçioğlu, Karşıyaka Belediyesi'nde geçen perşembe Belediye Meclis Üyesi Murat Ögüt'ün, Personel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı CHP’li Belediye Meclis Üyesi Murat Aydın’ın odasını bastığını iddia etmişti.