GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
3 Aralık 2019 Salı 12:52

Karşıyaka'da flaş atamalar!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, belediyede yeni görev dağılımını yaptı. Birçok birimin bağlı olduğu başkan yardımcısı değişti.

SONKALEİZMİR- Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay imzalı atamalarda, Sağlık İşleri Müdürlüğü Fatma Ayşem Özzambak'a bağlandı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Etik Proje Müdürlüğü, Kentsel Tasarım Müdürlüğü, Emlak İstimlak  Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Arşiv Müdürlüğü'nden Başkan Yardımcısı Zeki Yıldırım'ın sorumlu olduğu bildirildi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü başkan yardımcısı Özlem Ceylan'a; Veteriner Müdürlüğü Kadri Bilgin'e; Yazıişleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Yurdanur Akgün'e bağlandı.
İç Denetim Birimi, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü, Karşıyaka Akademi Birimi'nin ise Proje ve Geliştirme Birimi Başkanlığı'na bağlı olarak çalışacağı bildirildi.