GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
10 Mart 2023 Cuma 12:47

Karşıyaka'da divanla buluşma

Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü'nün mayıs ayındaki olağan mali genel kurula seçim maddesi eklenirse aday olacağını açıkladığı Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetim, divan kurulu yönetimiyle bir araya geldi.

Yönetimle divan arasında tüzük gereği 3 ayda bir yapılması gerekip ocak ayında ertelenen bilgilendirme toplantısı dün gerçekleştirildi. Divana kulübün mali durumu, borçları, yeni tesis planları ve gelişmelerle ilgili bilgi veren Başkan Turgay Büyükkarcı'nın mayıs ayındaki genel kurula seçim maddesi ekleme düşüncelerinin kesinlikle olmadığını tekrarladığı öğrenildi. Kaf-Kaf'ta yeni yönetimin seçileceği kongre normal şartlarda Mayıs 2024'te yapılacak.

Divan Kurulu Başkanı Atakan Karakaplan, yönetim toplantısıyla ilgili, "Yönetim kurulu ile divan yönetim kurulu müşterek toplantımızı bugün yapmış bulunuyoruz. Kulübün mali durumu detaylı olarak anlatıldı. Müzemizin bundan sonraki yönetimi ve gelişimi ile ilgili fikirlerimizi ilettik. Planlanan altyapı spor tesisi için yönetimce yürütülen ilişkiler hakkında gerekli bilgileri aldık. Mevcut tesislerimizin ise son durumları gözden geçirildi ve branşlarımızın sportif anlamdaki son durumları hakkında bilgi ve görüş alışverişi yaptık. Tüzüğümüzde yapılması gereken değişiklikler için genel kurul yapılması konusunda vardığımız fikir birliği ile sonuç olarak verimli bir toplantı gerçekleştirdik" açıklamasını yaptı.