GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
9 Nisan 2024 Salı 10:59

Karşıyaka'da Ergüllü yönetimi değiştirecek!

Üçüncü Lig'de son üç maçını kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdüren Karşıyaka'da Başkan İlker Ergüllü, Mayıs ayındaki kongre için de çalışmalara başladı. Futbolculara son iki maçın yaklaşık 1 milyon TL'ye yakın galibiyet primini ödeyen Ergüllü'nün mali anlamda yeterli destek alamadığı gerekçesiyle yönetiminde büyük bir değişime hazırlandığı öğrenildi. 

SONKALEİZMİR-TFF 3. Lig 2. Grup'ta Anadolu Üniversitesi (1-0), Kelkit (0-2) ve Efeler (6-0) galibiyetleriyle şampiyonluk iddiasını son üç haftaya taşıyan, Play-Off öncesi de rakiplerine gözdağı veren Karşıyaka'da Başkan İlker Ergüllü takıma 1 milyon TL prim dopingi yaptı.

Futbolcuların motivasyonunun üst seviyede kalmasını isteyen Ergüllü'nün primi büyük oranda cebinden karşıladığı, yöneticilerden sadece Mustafa Taşova'nın biraz katkı koyduğu öğrenildi.

Kulüp tarihinin en güçlü yönetimi olarak yola çıkan ancak yöneticilerden beklediği desteği alamayan Ergüllü'nün Mayıs ayındaki kongre öncesi çalışmalara başladığı öğrenildi. Başkan Ergüllü'nün kulübe katkı koyabilecek güçlü bir yönetim oluşturmak için bazı görüşmelerde bulunduğu bildirildi.

İlker Ergüllü'nün başkan adaylığı için de henüz kesin kararını vermediği, yönetimle ilgili görüşmelerin ve camianın isteğine göre hareket edeceği belirtildi.