GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Ekim 2024 Pazar 13:03

Karşıyaka Çatı Bostanlı sosyal ve kültürel yaşamın yeni adresi..

Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan Çatı Bostanlı; müzik, seramik, spor ve eğitim gibi pek çok alanda, sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Öğrencilerden ileri yaşlı bireylere kadar her kesime hitap eden etkinlikler, yoğun ilgi görüyor. Başkan Yıldız Ünsal, “Kentimizin adeta kültür sanat fabrikası haline gelen Çatı Bostanlı’da nitelikli organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz” dedi. 

Karşıyaka Belediyesi’nin Bostanlı Şehitler Bulvarı’nda yer alan katlı otoparkın üst katındaki atıl alanı değerlendirerek kente kazandırdığı Çatı Bostanlı, ilçedeki sosyal ve kültürel etkinliklerin yeni adresi haline geldi. Modern bir sergi alanı, konferans salonu, Mehmet Tüzüm Kızılcan Seramik Atölyesi, kafeterya ve ücretsiz kayıt stüdyosunun yer aldığı merkezde, hafta boyunca birbirinden renkli ve nitelikli organizasyonlar düzenleniyor.

UZMANLAR EŞLİĞİNDE NİTELİKLİ ETKİNLİKLER

Sivil toplum kuruluşlarının koro çalışmaları ve sergi gibi etkinliklerine de ev sahipliği yapan Çatı Bostanlı’da ‘İngilizce Konuşma Kulübü’nden ‘Matematik Atölyesi’ne, yoga ile ‘Çatı Katında Masallar’ ve ‘Kitaplık Buluşmaları’na kadar pek çok organizasyon gerçekleştiriliyor. Mitoloji, sanat ve teknoloji gibi konularda, ‘Çatı Sohbetleri’ düzenleniyor. Merkezin etkinlik programı hakkında, ‘catibostanli’ adlı Instagram hesabından veya 0530 430 73 93 numaralı telefondan bilgi alınabiliyor.

“NİTELİKLİ HİZMETLER DEVAM EDECEK”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Alanında İzmir’in en donanımlı merkezleri arasında yer alan Çatı Bostanlı’da gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler ile kültürel yaşama katkı sunarken, çeşitli atölye ve etkinliklerle de vatandaşlarımıza kendilerini geliştirme ve sosyalleşme imkanları sunuyoruz. Halkımızın da çok sevdiği Çatı Bostanlı’daki aktivitelerimizi daha da arttırmak, sosyal ve kültürel yaşama en nitelikli hizmetlerle katkı sunmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.