GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Ekim 2024 Cumartesi 11:31

Karşıyaka Belediye Bandosu’ndan sokak konserleri!

Karşıyaka Belediye Bandosu tarafından, Başkan Yıldız Ünsal’ın talimatıyla başlatılan mini sokak konserleri, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Haftada iki kez halkla buluşan usta müzisyenler, önümüzdeki günlerde de coşku dolu ritimleri ilçenin dört bir yanına taşımaya devam edecek.

Karşıyaka’da 1995 yılından bu yana müzik yolculuğunu sürdüren Karşıyaka Belediye Bandosu, sonbahar döneminde kent yaşamına renk katmak amacıyla sokak konserleri vermeye başladı. 23 Eylül’den bu yana devam eden program kapsamında, her hafta pazartesi ve perşembe günleri ilçenin farklı noktalarında canlı müzik dinletileri sunuluyor. 23 usta müzisyenin çaldığı geleneksel marşlar ve sevilen şarkılar, her yaştan vatandaşlara coşku dolu anlar yaşatıyor.

HER KONSER FARKLI BİR MAHALLEDE
Mini sokak konserleri kapsamında bugüne kadar Nergiz, İmbatlı, Alaybey, Fikri Altay, Bostanlı ve Şemikler mahallelerinde halkla buluşan Karşıyaka Belediye Bandosu, bu ayki programına sırasıyla Zübeyde Hanım, Bahçelievler, Atakent ve Tersane mahallelerinde devam edecek. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına da renk katacak olan ekip, ilerleyen süreçte hava şartlarının uygunluğuna göre sokak konserlerini sürdürecek.

“BANDOMUZ HALKLA DAHA SIK BULUŞACAK”
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Belediye Bandomuz; özel günlerimizi, tören ve etkinliklerimizi daha coşkulu kılan, kentimizle özdeşleşen bir değer. Bandomuzun, Karşıyaka halkıyla daha sık buluşmasını sağlamak için başlattığımız konserler, çok güzel bir ilgiyle karşılandı. Çocuklarımızdan büyüklerimize kadar her yaştan vatandaşlarımızın yaşadığı coşku, bizleri çok mutlu ediyor. Bu nedenle mümkün olduğunca konserlerimizi sürdürecek, sanatın gücüyle kent yaşamını güzelleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.