GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
9 Ocak 2020 Perşembe 17:02

Kar gören masum İzmirliler! Belediye çocuklara kamyonla kar getirdi!

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde çocukların kar hasretini belediye dirdirdi. CHP'li Başkan Rıdvan Karakayalı'nın talimatıyla ilçenin yüksek kesimlerinden kamyonla kar getirildi. İlçe merkezindeki spor ve oyun alanına dökülen kar, Kemalpaşalı çocukları mutlu ederken ortaya de renkli görüntüler çıktı. Sadece çocuklar değil büyükler de kar topu keyfi yaşadı.

SONKALEİZMİR- İzmir'in uzak ilçelerinden Kemalpaşa, renkli görüntülere sahne oldu. Yurdun birçok kesimine yağan kardan nasibini alamayan Kemalpaşalı çocukların hasretini CHP'li Başkan Rıdvan Karakayalı dindirdi. Başkan Karakayalı'nın talimatıyla ilçenin yüksek kesimlerinden kamyonla kar getirildi. Karlar, ilçe merkezindeki Bağyurdu Mahallesi'nde bulunan Kazım Dirik İlkokulu önü ile spor ve oyun alanının bulunduğu rekreasyon alanına döküldü. Kar sürprizi, aralarında ilk kez kar görenlerin de olduğu Kemalpaşalı çocukları çok mutlu etti. Sadece çocuklar değil büyükler de kar topu keyfi yaşadı.

Bu anların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Rıdvan Karakayalı, "Kemalpaşa merkezde kar yok demişler :) Her şey çocuklarımızın mutluluğu için" mesajını yazdı.

  Haberin Videosu