GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Temmuz 2019 Çarşamba 16:57

Kaftancıoğlu, CHP'li gençlerle buluştu.. İlkelere bağlı kalacağız

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İzmir'in Seferihisar İlçesi'ndeki CHP'nin gençlik kampına katıldı. Burada bir konferans veren Kaftancıoğlu, İstanbul seçimlerinde dikkat ettikleri ilk şeyin kişiler üzerinden değil ilkeler üzerinden hareket etmek olduğunu söyledi. "Mümkün oldukça ilkelere bağlı kalacağız" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Seferihisar'daki bir otelde düzenlenen ‘’İradeyi Savunmak: İstanbul Seçimi Nasıl Kazanıldı?‘‘konulu konferansta CHP'li gençlere hitap etti. Konferansın ardından Kaftancıoğlu ile gençler arasında soru cevap şeklinde söyleşi gerçekleşti. İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 23 Haziran İstanbul seçimleri ile yazılan başarı hikayesi içinde gençlerin yadsınamayacak etkisine dikkat çekti.

Kaftancıoğlu, "Ben size akıl veren, size yol gösteren, size direktif veren, öğreten bir il başkanı değil tam tersine sizden öğrenen, sizden aldıklarını topluma yansıtan ve sizlerle birlikte mücadele eden il başkanı olmak istiyorum. İstanbul seçim döneminde dikkat ettiğimiz şeyler arasında ilk olarak kim olursa olsun, kişiler üzerinden değil, ilkeler üzerinden hareket etmek yer aldı. Mümkün oldukça ilkelere bağlı kalacağız. İkincisi; siyasette bence diyerek cümleye başlayan, her konuda bilgisi olan, her konuda uzman olduğunu düşünen ve buna inanan, öyle olduğunu zanneden ve her şeyde kendi söylediğinin en doğru olduğuna inanan bir siyasi anlayışa değil, bunun yerine bana göre böyle diyen, doğruyu bulmak için metodik çalışmayı, bilmese bile öğrendiğinde uygulayan, doğruya ulaşmak için hangi kanalları kullanabileceğini bilen ama her şeyden önce elbette duygularıyla hareket eden akıl ve bilimden referans alan bir anlayış ve mekanizmayla biz İstanbul seçimlerine hep birlikte hazırlandık. Bu başarı hepimizin, bundan sonra da bu doğrultuda örgütçe sizlerle çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.?

Kaftancıoğlu, etkinliğin ardından Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve CHP'li gençlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.