GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Türkiye
29 Eylül 2025 Pazartesi 14:01

KYK yurdu karıştı! Öğrenciler, yurt yönetimini istifaya davet etti.

Cebelibereket Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, sıcak su, klima, asansör ve internet sorunlarını gerekçe göstererek yönetimi protesto etti.

Osmaniye’de Cebelibereket Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, yaşadıkları sorunlara tepki göstermek için yurt önünde protesto düzenledi.

Yurt binası önünde toplanan öğrenciler, alkış ve sloganlarla yönetimi istifaya çağırdı. Öğrenciler, günlerdir sıcak suyun akmadığını, klimaların ve asansörlerin çalışmadığını, internet bağlantısında da sürekli kesintiler yaşandığını söyledi.

Temel ihtiyaçlarının karşılanmadığını belirten öğrenciler, yurt yönetimini görevi ihmal etmekle suçladı. Protestonun ardından öğrencilerin yurt yönetiminden sorunların giderilmesini talep ettiği öğrenildi.