GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
17 Mayıs 2023 Çarşamba 16:57

KSK'de Büyükkarcı'dan kongre tarihi açıklaması: 'Kimse öküz altında buzağı aramasın'

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, mali genel kurul tarihiyle ilgili eleştirilere yanıt vererek, "Haziran sonuna kadar sezonun devam etme ihtimali var. Kimse öküz altında buzağı aramasın. Mali genel kurul için en doğru zaman Temmuz ayı" dedi.

SONKALEİZMİR-Karşıyaka'da mali genel kurul için ilk tarih 31 Mayıs, çoğunluk aranmadan yapılacak ikinci toplantı için 18 Temmuz tarihi belirlenirken, Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı eleştirilere yanıt verdi. 

SONKALE'ye konuşan Büyükkarcı, sezonun Haziran sonuna kadar da devam etme ihtimali olduğunu belirterek, "Haziran sonu itibariyle temiz bir bütçe ve mali genel kurul yapılabilir. Yarım kalan işlerin sonlanması ve ilgili genel kurulu bilgilendirme yapılması konusunda en uygun tarih Temmuz ayı. Kimse öküz altında buzağı aramasın. Zaten zamanı geldikçe açıklamalar yapılacak. İlk defa olan bir şey değil. Öyle tartışmalı olarak lanse edilmesi yanlış. Camiamızda da bu işlerin temmuz ortasında yapılması gerektiği konuşuluyor. Yani sezon bittiğinde ve yeni sezon açılmadan yapıyoruz. Mali genel kurul için en doğru zaman Temmuz ayı" diye konuştu. 

ERGÜLLÜ KAOSA SÜRÜKLENEBİLECEĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ

3. Lig 1. Grup'ta Kütahyaspor'u 3-1 mağlup etmesine rağmen rakibi Nevşehir'in kazanmasıyla Play-Off yarışına havlu atan Kaf-Kaf'ta daha önce başkan adaylığını açıklayan İlker Ergüllü, mali genel kurul tarihine tepki göstererek, kulubün kaosa sürükleneceğini öne sürmüştü.