GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
25 Haziran 2024 Salı 11:34

KSK Başkanı Ergüllü: 'Selçuk Yaşar Tesisleri evimiz olmaya devam edecek'

Karşıyaka Başkanı İlker Ergüllü, Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından 27 Haziran'da yıllık 29 milyon 800 bin TL tahmini bedelle yapılacak ihalesi iptal edilen Selçuk Yaşar Tesisleri ile ilgili açıklama yaptı. İhale iptali ile tesisin kulübün elinden çıkma tehlikesi ortadan kalkarken Ergüllü, "Burası bir parçamız hâline gelen evimiz oldu ve olmaya devam edecek" dedi.

Karşıyaka yönetimi, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'yle ilgili yapılacağı açıklanan ihalenin iptal edilmesinin ardından açıklama yaparken, Başkan İlker Ergüllü, "Selçuk Yaşar Tesisleri bizim evimiz" dedi. Yönetimin açıklamasında, "Kulübümüz tarafından daha önce başvuruları gerçekleştirilen, takip edilen ve bununla birlikte ihale ilanı yapılan Selçuk Yaşar Tesisleri'mizin de üzerinde bulunduğu arazinin söz konusu ihalesi, yaptığımız girişimler sonucunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı İzmir İl Müdürlüğü tarafından iptal edilmiştir.


Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur" denildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Karşıyaka Başkanı İlker Ergüllü, "30 yılı aşkın süredir Kulübümüzün birçok branşının aktif olarak gerçekleştirilmesini sağlayan ve on binlerce gencimize spor yapma imkanı tanıyan Selçuk Yaşar Tesislerimiz hakkında doğru kararın verilmesi hepimizi çok mutlu etti. Burası; neredeyse her Karşıyakalının güzel anılarının bulunduğu, yaşayan, büyüyen ve bir parçamız hâline gelen evimiz oldu ve olmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.



HAMZA DAĞ'A ÖZEL TEŞEKKÜR

Karşıyaka Başkanı Ergüllü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a teşekkür ederek, "Tesislerimiz ile ilgili sorunun hemen çözülmesi adına sürecin en başından beri yanımızda olan ve koordinasyonu sağlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hamza Dağ’a ve başvurularımıza ivedilikle yanıt vererek aksiyon alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz" açıklamasını yaptı.

KAF-KAF'IN EVİ HAKKINDA YENİ GELİŞME!