GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
11 Mayıs 2024 Cumartesi 11:37

İzmirliler Süper Lig’e yükselen Göztepe için tek yürek...

Konak Belediyesi, Süper Lig’e yükselen şanlı Göztepe için meydan ve caddeleri sarı kırmızılı takımın bayraklarıyla donattı. Bugün oynanacak Göztepe-Bodrum FK maçı ise Göztepe Denizatı Parkı ve Karantina Demokrasi Meydanı’nda kurulan dev ekranlarda izlenecek.

Konak Belediyesi, Süper Lig’i garantileyen Göztepe’nin bugün 16.00’da Bodrum FK ile oynayacağı ve kupa kaldıracağı maç için Göztepe Denizatı Parkı ve Karantina Demokrasi Meydanı’nda dev ekran kurdu. Öte yandan yapılan bayraklama çalışmasıyla Şanlı Göztepe bayrakları da cadde ve meydanlarda dalgalanmaya başladı. Ligi ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Göztepe, Eyüpspor’un Erzurumspor FK’ye mağlup olması durumunda sezonu ilk sırada tamamlayacak.

Mutlu: Göztepemiz ait olduğu yerde, Süper Lig’de

Göztepe’nin her maçında tribünlerde olan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konaklıları maçı dev ekranlarda izlemeye davet ederek, “Göztepemiz yeniden ait olduğu yerde, Süper Lig’de. Çok gururlu ve heyecanlıyız. Bu gururu, bu heyecanı tüm Konaklı komşularımızla birlikte, tek yürek olarak paylaşmak için Konak’ımızı şanlı Göztepemizin bayraklarıyla süsledik. Bugün Denizatı Parkı ve Karantina’daki dev ekranlarımızda da maçı birlikte izleyecek, coşkumuzu birlikte yaşayacağız” dedi.