GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
12 Eylül 2022 Pazartesi 17:57

İzmirli hakemler veda etti

İzmir bölgesi hentbol hakemleri Fırat Beyde ile Hasan Kaygusuz, 21 yıllık kariyerlerine nokta koydu. Türkiye liglerindeki kritik maçlarda görev yapan Avrupa'da da birçok kez Türkiye'yi temsil eden Beyde ile Kaygusuz son olarak İzmir'de organize edilen 100. Yıl Zafer Kupası'nda düdük çaldı. A Milli Takım Kaptanı Alp Eren Pektaş maçta iki hakeme kırmızı kart gösterirken, duygusal anlar yaşandı.

SONKALEİZMİR-İzmir bölgesi hakemleri Fırat Beyde ile Hasan Kaygusuz, hentbolda 2001 yılında başlayan hakemlik kariyerlerinin son düdüklerini çaldı. İki hakem, son olarak İzmir’de organize edilen 100. Yıl Zafer Kupası'nda Spor Toto Spor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan müsabaka ile veda etti.



Müsabakanın ilk 10 dakikasında görev hakem yapan Beyde ve Kaygusuz, Spor Toto Spor Kulübü ve A Milli Takım Kaptanı Alp Eren Pektaş’ın kırmızı kartı ile oyun dışında kaldı. Kırmızı kart gören hakemler duygusal anlar yaşarken, ortaya renkli görüntüler çıktı.



A Klasman hakemleri Beyde ve Kaygusuz, Türkiye liglerinde kritik müsabakaların yanı sıra uluslararası alanda Liseler Dünya Şampiyonası ve Akdeniz Konfederasyonu finalleri gibi önemli organizasyonlarda da ter dökmüştü.


Celal Atik Spor Salonu'nda alkışlarla hakemliğe veda eden iki isim gözlemcilik görevi ile kariyerlerini sürdürecek.
 

  Haberin Videosu