GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
5 Ağustos 2020 Çarşamba 14:16

İzmir'in iki belediyesinde korona şoku

İzmir'in iki ilçe belediyesinde koronavirüs şoku yaşandı. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı 1 görevli personelde virüs tespit edildiğini açıkladı. Tire'de de bir çalışanın pozitif çıkması üzerine temasta bulunanlara karantina uygulamasının başladığı öğrenildi

SONKALEİZMİR-İzmir'in iki ilçe belediyesinde koronavirüs şoku yaşanıyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bir personelin testinin pozitif çıktığını duyurdu. Başkan Karakayalı şu açıklamayı yaptı: Belediyemizde görevli bir personelimizin Covid19 pozitif olduğunun belirlenmesi üzerine, kendisiyle temas kurduğu düşünülen tüm personelimiz tedbir amaçlı izne çıkarılmış, belediye binamızda gerekli sterilizasyon çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Belediyemiz ve birimlerimiz hizmetlerin aksamaması ve vatandaşlarımızın sağlığının güvende olması için hizmet binamızda tedbirleri üst seviyeye çıkarmıştır. İlk günden beri yürüttüğümüz salgınla mücadele planımız devam etmektedir. Tüm vatandaşlarımız belediyemiz ile olan işlerini güvenle yürütebilirler." 
Öte yandan Tire Belediyesi'nde de aynı sıkıntının yaşandığı öğrenildi. Belediye çalışanlarından bir kişinin testinin pozitif çıktığı öğrenilirken, temasta bulunan tüm kişilerin karantinaya alındığı belirtildi.