GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
17 Eylül 2024 Salı 10:57

İzmir'i üzen haber... Eski başkan yaşamını yitirdi!

Karşıyaka'da 1980-1989 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Nevzat Çobanoğlu hayatını kaybetti.

SONKALEİZMİR-Karşıyaka Belediyesi eski başkanlarından Nevzat Çobanoğlu 92 yaşında yaşlılığa bağlı sebeplerle hayatını kaybetti. 

Karşıyaka'da 1980-1989 yılları arası başkanlık görevinde bulunan Çobanoğlu'nun cenazesi bugün 15.00'te Karşıyaka Belediye binası önünde düzenlenecek törenin ardından ikindi namazında Bostanlı Beşikçioğlu Camisi’nden kaldırılacak.



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, acı haberi sosyal medya hesabından duyuyarak, "1980-1989 yılları arasında Karşıyaka Belediye Başkanı olarak görev yapan değerli başkanımız ve büyüğümüz Sayın Nevzat Çobanoğlu'nun vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve tüm Karşıyaka'ya başsağlığı diliyorum" dedi.

Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından da "Karşıyakamıza yaptığı hizmetlerle hafızalarımızda yer edinen eski Belediye Başkanımız Nevzat Çobanoğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Ailesine, sevenlerine ve tüm Karşıyakalılara başsağlığı diliyoruz. Nevzat Çobanoğlu’nun anısı, bizlere ilham vermeye ve yol göstermeye devam edecek.

Ruhu şad, mekanı cennet olsun" paylaşımı yapıldı.