GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
28 Kasım 2020 Cumartesi 09:52

İzmir gemisi limana yanaştı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 9 milyarlık bütçesi 7 saat süren meclis toplantısı sonunda onaylanırken, Başkan Soyer daha büyük hedeflere yelken açtıklarını söyledi. "Pandeminin ikinci dalgasında fırtınaya rağmen bu devasa gemiyi limana yanaştırdık" diyen Soyer, "Yüzde 42’si yatırımlara ayrılmış bir bütçeyle örnek gösterilmenin gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7 saat süren görüşmüler sonunda onaylanan 9 milyarlık bütçesi sonrası Başkan Tunç Soyer'den açıklama geldi.
Sosyal medya hesabından önemli mesajlar veren Başkan Soyer, "2020 hepimiz için çok zor bir yıl oldu. Pandemiden sonra  depremi, ardından pandeminin ikinci dalgasını yaşadık.  Bunların yarattığı fırtınaya rağmen bu devasa gemiyi, 'ama' demeden, 'fakat' demeden sağ salim limana yanaştırmayı başardık.
Belediye Meclisi'nde 7 saat süren demokrasi örneği görüşmeler sonucu onaylanan 9 milyar liralık 2021 yılı bütçemizle daha büyük hedeflere yelken açmaya hazırız.  Yüzde 42’si yatırımlara ayrılmış bir bütçeyle örnek gösterilmenin gururunu yaşıyoruz.
Bütçemizi onaylayan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu başarı hesabını bilen, bütçesini iyi yöneten, planlama, koordinasyon ve operasyon yeteneği yüksek kadromuzun eseridir. Hepsiyle iftihar ediyorum. 2021 yılında kentimiz için çok güzel projelere imza atacağız.
" fadelerini kullandı