GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
14 Ekim 2024 Pazartesi 09:48

İzmir'deki okulda taciz iddiası: 8 yaşındaki öğrenciyi zorla öpüp 'sevgili olalım' dedi!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bulunan bir ilkokulda, 18 yaşındaki temizlik görevlisi 8 yaşındaki bir kız çocuğunu sınıfa kilitledi. İddialara göre öğrenciyi zorla öpüp ‘Sevgili olalım. Sana para veririm’ dedi. Okul tutanak tuttu. Temizlik görevlisi, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

MedyaRadar’ın haberine göre, Bayraklı ilçesindeki okulda 8 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik taciz iddiası velileri ayağa kaldırdı. 18 yaşındaki temizlik görevlisinin 8 yaşındaki bir kız çocuğuna, sözlü ve fiziksel tacizde bulunduğu iddia edilirken, aile şahıstan şikayetçi oldu. Ancak aile, kamera kayıtlarının çocuğun ifadesini doğrulamasına rağmen, şahsın savcılık tarafından serbest bırakıldığını iddia etti.

SANA NE İSTERSEN ALIRIM!

8 yaşındaki E.Ş., sınıf öğretmenine okulun temizlik görevlisi D. T.’ın kendisini zorla öpmek istediğini söyledi. Sınıf öğretmeni olayla ilgili tutanak tuttu. Tutulan tutanakta 8 yaşındaki öğrenci tacizi şöyle anlattı: Ders çıkışında sınıfa girdi. Ben istememe rağmen kağıda yazarak bana Tik Tok hesabını verdi. Sonra sınıfın kapısını kapatarak bana ‘Sevgili olalım. Sana ne istersen alırım’ diyerek beni öpmeye çalıştı’’ dedi.

ANNE SINIF ÖĞRETMENİNİ DE SUÇLADI!

Anne E.Ş., polise verdiği ifadesinde öğrencilerin tamamı çıkmadan sınıfı terk eden öğretmeni de suçladı. Annenin verdiği ifade ise şöyle, ''Ders bitiminde kızım eşyalarını toplarken sınıf öğretmeni sınıftan ayrılmış. Normalde bütün öğrenciler çıktıktan sonra sınıftan ayrılması gerekiyor. Sınıfa giren temizlik görevlisi kapıyı kapatarak kızıma sarılıp yanaklarından öpmüş. ‘Sevgili olalım’ demiş. Kızım olumsuz yanıt verse de o hep ısrar emiş Daha sonra eline bir kağıt tutuşturmuş. TikTok’ta kendisini takip etmesini istemiş. Kızımı taciz eden D.T. ile öğrencilerin tamamı sınıftan ayrılmadan dışarı çıkan sınıf öğretmeninden şikayetçiyim’ dedi.


ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI!

Ailenin şikayetinin ardından polis tarafından gözaltına alınan D.T., ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi. Savcılık ifadesinde hakkındaki suçlamaları reddeden D.T., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Temizlik görevlisinin serbest kalmasına aileden tepki geldi. MedyaRadar’a konuşan anne E.Ş., ‘Gencecik polisi katleden kişinin 24 suç kaydı olmasına rağmen nasıl dışarıda olduğuna şaşırmıştım. Kendi başımıza gelince bunun son derece normal olduğunu gördük. 8 yaşında bir kız çocuğuna ‘Sevgili olalım’ diyen birinin dışarıda elini kolunu sallayarak dolaşmaması gerekiyor. Bu karara itiraz edeceğiz’ diye konuştu.