GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
26 Kasım 2023 Pazar 09:24

İzmir'de vapur seferleri iptal... İskeleler açılamadı!

İzmir'de yoğun yağış ve fırtına nedeniyle vapur seferleri iptal edildi. İZDENİZ'den yapılan açıklamada seferlerin başlaması için çalışıldığı belirtildi.

İZDENİZ'den yapılan açıklama şöyle: 

İzmir Körfezi'nde yaşanan olumsuz hava/deniz koşulları nedeniyle yolcu iskeleleri henüz hizmete açılamamıştır. ALSANCAK , BOSTANLI ve KARŞIYAKA iskeleleri ile çevresinde yaşanan deniz taşmasının yarattığı olumsuzlukların giderilmesi amacıyla tüm ekipler çalışmalarını sürdürmekte olup iskelelerin en kısa sürede hizmete açılabilmesi için çalışmalar tamamlanmak üzeredir. Hava ve deniz koşullarının uygunluğu doğrultusunda saat 10.20" Bostanlı - Üçkuyular" ve saat 10.50 itibariyle "Karşıyaka - Konak" hatlarında seferlerin başlaması planlanmıştır. Sefer tarifesine ait hareket saatlerinde gecikmeler yaşanabilir. "

İKİNCİ AÇIKLAMA GELDİ

Hava koşullarının iyileşmemesi üzerine İZDENİZ'den yapılan ikinci açıklamada, "Bostanlı-Üçkuyular ve Konak-Karşıyaka hatlarında devam ettirilmeye çalışılan seferler olumsuz hava/deniz koşullarının artması nedeniyle durdurulmuştur. Hava/deniz koşulları sürekli takip edilmekte olup imkan bulunduğu anda söz konusu hatlarda seferlere devam edilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.